Ris och Ros

Här på bloggen tänkte jag skriva lite om vad jag tycker om olika hotell bla. och andra ställen  om hur man blir bemött och så ...
 
Börjar med Globen Hotell där vi var nyligen , ingen höjdare precis personalen vid incheckningen var inte särskilt trevliga   ? glömde erbjuda mina förmåner också så det blir ett minus den personal som var trevlig var frukostpersonalen  som fick ursäkta sig för att maten tagit slut , konstigt att dom inte kunnat beräkna den då man ser hur många rum man har uthyrda .
När dom gjort en betalning som skulle krediteras så kunde dom inte göra ett återköp utan vi har fått vänta en vecka på pengarna :(
 
Vi reser ofta med hund och får då betala från 100 kr upp till 350:- extra för städning  men här kommer en stor ROS för om man väljer att bo i Jönköping på John Bauer  Best Western då är det gratis och hunden får även en egen bädd att ligga på :)
 
Sen har vi ett trevligt hotell i Gävle Scandic CH  där dom har en trevlig tjej som heter Emelie  hon hade ett trevligt bemötande en tjej på rätt ställe .
 
Vi börjar så idag ...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0